Mijn naam is Kristine Schoonhoven.

Ik werk als medewerker onderwijskwaliteit bij een grote stichting voor primair onderwijs. De maatschappij verandert snel en het onderwijs moet mee veranderen. Onderwijsinnovatie is een van mijn passies.  Actief leren, growth mindset, 21st century skills hersenen en leren zijn de thema’s die ik met veel creativiteit in deze website aan het verwerken ben. 

In 2006, toen ik nog werkte in een bovenbouw ben ik begonnen met een website in Frontpage.  Alle lessen die ik er toen op heb gezet zijn met succes uitgeprobeerd in de praktijk.
Tijdens mijn studie onderwijskunde heeft de praktische bouw ervan even stilgelegen,  maar het denkwerk zeker niet.  Toen ik in 2017 een paar keer verzoeken kreeg om de website te moderniseren ben ik me gaan verdiepen in WordPress en opnieuw met bouwen begonnen.   Succesvolle elementen heb ik behouden en nieuwe modernere inzichten en tools toegevoegd.

Het geheel is nog niet af en het is ook niet de bedoeling dat dit ooit af komt. Vele ideeën staan te dringen om uitgewerkt te worden.  Voorlopig is het nog een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik hoop op deze manier een bijdrage te leveren aan het onderwijs, meedenken wordt gewaardeerd!

Onderstaande mindmap geeft een impressie van mijn loopbaan, mijn opleidingen en mijn drijfveren.